Werkwijze

De werkwijze Doen Wat Werkt als P&O adviseur kenmerkt zich door praktisch en oplossingsgericht te werken. Voor iedere vraag is er een op maat gemaakt antwoord.

Zo doe ik wat werkt

Aan het hoofd van Doen Wat Werkt sta ik: Janneke de Leeuw, jouw ervaren P&O professional. Mijn werkwijze vertaalt zich naar een proces waarin jouw vraag en jouw organisatie centraal staan. Ik ben jouw sparringpartner, adviseur en ondersteuning.

De werkwijze van deze P&O adviseur

Mijn werkwijze als P&O adviseur kenmerkt zich door de praktische en oplossingsgerichte aanpak. In een oriënterend gesprek verken ik eerst samen met jou de situatie. Wat zijn jouw vragen? En wat is de aard van jouw P&O vraagstuk? Deze punten vormen de basis van de verdere werkwijze.

Heb je een complex vraagstuk? Dan zijn er waarschijnlijk meerdere gesprekken nodig om een gericht plan op te stellen. Vervolgens stel ik voor iedere opdracht een opdrachtbeschrijving op. Hierin staat de gehele opdracht duidelijk en uitgewerkt beschreven. Mocht in de loop van de tijd de inhoud van de opdracht wijzigen, dan zoek daar altijd eerst overeenstemming voor.

Passend antwoord op elke vraag

Elke situatie is anders en elke organisatie is uniek. Ik sluit hierop aan en leef me als P&O adviseur in in jouw organisatie. Het uiteindelijke advies en de ondersteuning komt op een interactieve manier tot stand, passend bij jou en jouw organisatie. Je kunt mij inschakelen voor een project, maar je kunt ook een P&O abonnement afnemen.

Je hebt met enige regelmaat personeel en organisatie vraagstukken, maar je hebt geen P&O professional in dienst. Dan is het abonnement van Doen Wat Werkt dé oplossing. Met dit abonnement kun je een jaar lang maandelijks rekenen op een vooraf overeengekomen aantal adviesuren. Ik ben jouw vaste P&O aanspreekpunt, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming. Wil je precies weten hoe het abonnement werkt? Neem contact op met mij.

Duurzaam P&O beleid

Doen Wat Werkt zorgt ervoor dat je een goed P&O beleid hebt met correcte contracten waarin de cao en wetgeving zijn toegepast. Dat hoeft geen dure verrassing te zijn. Van tevoren krijg je een op maat gemaakte offerte. Bij de factuur stuur ik een overzichtelijke urenrapportage, zo kun je precies zien hoe de uren zijn besteed die in rekening worden gebracht. Met als resultaat een duurzaam beleid dat jou uiteindelijk meer geld oplevert, dan dat het kost.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Ik vertel je er graag meer over. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Maak nu vrijblijvend een afspraak