Over mij

Janneke is de Leeuw is eigenaar van Doen Wat Werkt en heeft jarenlang ervaring in het P&O gebied. Ze is personeel- en organisatieadviseur.

Doen wat werkt

Als P&O professional heb ik ervaring op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau in de profit en non-profit sector. Hierdoor ben ik breed inzetbaar in het P&O gebied als personeelsadviseur en organisatieadviseur. Vanuit mijn motto ‘Doen wat werkt’ ondersteun ik jou op een praktische en resultaatgerichte manier met al jouw vragen op het gebied van P&O. Dit doe ik met gevoel voor mensen en voor de verhoudingen binnen de organisatie. Daarnaast bied ik praktische ondersteuning bij de uitvoering van de gemaakte afspraken.

Ik ben eigenaar van Doen Wat Werkt en heb jarenlang ervaring in het P&O gebied. Ik ben zowel personeelsadviseur als organisatieadviseur en daarom een breed inzetbare P&O professional. Voor mijn opleidingen en werkervaring verwijs ik je graag naar LinkedIn.

Over Janneke de Leeuw: personeelsadviseur en organisatieadviseur

Doen wat werkt, daar ligt mijn kracht als P&O professional. In welke situatie mens of organisatie zich ook bevindt, ik richt mij op wat helpt om vooruitgang en ontwikkeling te realiseren. Ik zie snel verbanden tussen gebeurtenissen en informatie.

Door hierop te vertrouwen, zet ik stappen voorwaarts. Daarbij recycle ik oplossingen die eerder hebben gewerkt en gebruik ik op een praktische manier mijn kennis en ervaring en die van anderen.

Als ik voor je werk als personeelsadviseur en organisatieadviseur:

Ligt jouw vraag meer op het gebied van een andere deskundigheid? Dan heb ik een uitgebreid netwerk dat ik kan inzetten om jou een passend antwoord te geven.