Over mij

Over Janneke de Leeuw: personeelsadviseur en organisatieadviseur

Doen wat werkt, daar ligt mijn kracht als P&O professional. In welke situatie mens of organisatie zich ook bevindt, ik richt mij op wat helpt om vooruitgang en ontwikkeling te realiseren. Ik zie snel verbanden tussen gebeurtenissen en informatie.
Door hierop te vertrouwen, zet ik stappen voorwaarts. Daarbij recycle ik oplossingen die eerder hebben gewerkt en gebruik ik op een praktische manier mijn kennis en ervaring en die van anderen.

Dit zeggen anderen over mij Reviews

Doen wat werkt

Als P&O professional heb ik ervaring op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau in de profit en non-profit sector. Hierdoor ben ik breed inzetbaar in het P&O gebied als personeelsadviseur en organisatieadviseur. Vanuit mijn motto ‘Doen wat werkt’ ondersteun ik u op een praktische en resultaatgerichte manier met al uw vragen op het gebied van P&O. Dit doe ik met gevoel voor mensen en voor de verhoudingen binnen de organisatie. Daarnaast bied ik praktische ondersteuning bij de uitvoering van de gemaakte afspraken.

Ik ben eigenaar van Doen Wat Werkt en heb jarenlang ervaring in het P&O gebied. Ik ben zowel personeelsadviseur als organisatieadviseur en daarom een breed inzetbare P&O professional. Voor mijn opleidingen en werkervaring verwijs ik u graag naar LinkedIn.

Als ik voor u werk als personeelsadviseur en organisatieadviseur:

  • is 4G het uitgangspunt, Gesprekspartner, Gebruiksvriendelijk, Goed en Gedurfd
  • krijgt u op elke vraag een passend antwoord en scherp advies waarbij zo nodig de grenzen worden opgezocht
  • wordt de koers van de organisatie vertaald naar toepasbaar P&O beleid
  • is de dienstverlening proactief en creatief en altijd in dialoog
  • zijn de bedrijfsprocessen eenvoudig en praktisch ingericht
  • uit de passie van medewerkers zich in een actieve en ondernemende houding en werken zij oplossingsgericht

Ligt uw vraag meer op het gebied van een andere deskundigheid? Dan heb ik een uitgebreid netwerk dat ik kan inzetten om u een passend antwoord te geven.

Heeft u een vraag? Neem contact met me op! Contact