Personeelsadvies

Doen Wat Werkt voorziet jou van personeelsadvies op maat. Samen behalen we concrete resultaten in jouw personeelsmanagement.

Een ondernemer kan niet zonder personeel. Loyale en betrouwbare medewerkers zijn van essentieel belang bij succesvol ondernemen. Goed doordacht personeelsmanagement is van belang. Toch valt het niet mee om als ondernemer de personeelszaken te combineren met doen wat je het liefste doet: ondernemen. Ook voor een werknemer zijn personeelszaken soms lastig. Schakel daarom mij, Janneke de Leeuw, in. Met Doen Wat Werkt voorzie ik jou van personeelsadvies en behaal ik concrete resultaten in jouw personeelsmanagement. Ik adviseer, begeleid en misschien wel het belangrijkste: ik ontzorg.

‘Gedoe’ met je werknemer

Als werkgever probeer je een ideale werkomgeving te creëren voor je werknemers. Toch kan jouw visie van een ideale werkplek botsen met die van de werknemer. Misschien heb je op papier alles voor elkaar, maar blijkt het er in de praktijk net wat anders aan toe te gaan. Waar ligt het dan aan? Een vraag waar ik je als ervaren P&O adviseur bij kan helpen. 

Voorkom dat je ‘gedoe’ ervaart met je werknemer. Zorg dat je je personeelszaken op orde hebt en communiceer helder en duidelijk met je werknemers. Kun je hier wel wat hulp en ondersteuning bij gebruiken? Dan ben je bij Doen Wat Werkt aan het juiste adres. Ik voorzie je graag van helder en eerlijk personeelsadvies, zodat iedereen met een tevreden gevoel aan het werk gaat. 

Mijn werkwijze: een oplossing op maat

Jouw vraagstuk in personeelsmanagement is voor mij altijd maatwerk. Op een praktische en resultaatgerichte manier los ik jouw vraagstuk op. Ook als het gaat om pittige onderwerpen die misschien moeilijk bespreekbaar zijn. Personeelsadvies blijft mensenwerk, daarom staat persoonlijk contact centraal. Juist door mijn persoonlijke aanpak weet ik redelijk snel wat er werkelijk aan de hand is. Zo kan ik immers ook het beste personeelsadvies geven, passend bij jou en jouw organisatie. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw personeelsmanagement en gaat jouw personeel met plezier naar werk.

Personeelszaken waar ik je bij kan helpen: