Organisatieadvies

Voor organisatieadvies ga je naar Doen Wat Werkt. Ik help je graag bij competentiemanagement, het opstellen van resultaatgerichte functieprofielen en meer.

Als ondernemer ben je continu op zoek naar verbeteringen voor je bedrijf. Je wilt bijvoorbeeld je medewerkers meer betrekken bij de doelen van de organisatie. Of je wilt juist een strategische personeelsplanning waarbij je de kennis en kracht van je werknemers zo efficiënt mogelijk benut. Hierbij helpt Doen Wat Werkt met organisatieadvies. De drijvende kracht achter Doen Wat Werkt ben ik: Janneke de Leeuw. Ik heb als ervaren P&O professional verstand van zaken en ondersteun en begeleid jou bij organisatorisch beleid.

Mijn werkwijze: jouw organisatie staat centraal

Kies je voor Doen Wat Werkt, dan kies je voor organisatieadvies op maat. Op een praktische en resultaatgerichte manier los ik jouw vraagstuk op. Altijd in samenspraak met jou, het gaat tenslotte om jouw organisatie. Ik ga voor een duurzame relatie waarin jij en jouw organisatie centraal staan. Samen gaan we voor de beste aanpak en oplossing. Neem contact op met mij, dan vertel ik jou graag meer over de mogelijkheden in organisatieadvies van Doen Wat Werkt.

Wat kan Doen Wat Werkt voor jou betekenen?

Wil jij je personeel zo efficiënt mogelijk inzetten? Zoek je naar een geschikt organisatiemodel? Of denk je dat het nu tijd is geworden voor concrete functieprofielen? Organisatieadvies van Doen Wat Werkt helpt jou bij de volgende zaken: