Reviews: Dit zeggen anderen over mij

Ervaringen met Doen Wat Werkt voor P&O

U schakelt natuurlijk niet zomaar een P&O professional in, wilt u zeker weten dat het goed zit? Lees dan de ervaringsverhalen van anderen.

Prettige samenwerking

Janneke is een enthousiaste en gedreven P&O professional. Ze heeft veel kennis van alles wat er op P&O gebied de revue kan passeren. Ze weet waar ze het over heeft en kan haar visie en ideeën duidelijk verwoorden. Daarbij weet ze feilloos aan te sluiten bij de vraag in het bedrijf en die om te zetten in onder andere praktisch toepasbaar personeelsbeleid. Ook op persoonlijk vlak is het erg prettig samenwerken en sparren met Janneke. Ze is altijd vrolijk, heeft een goed gevoel voor humor en een zeer positieve houding. Janneke denkt in oplossingen en haar motto Doen wat werkt maakt ze zeker waar. Kortom: iemand die je er als ondernemer graag bij wilt hebben.

Hans van RiesenDirecteur Van Riesen Duurzame Installatietechniek B.V. te Roden

Een fijn resultaat

Een kennis van mij heeft Janneke aanbevolen ter ondersteuning en advies bij de gesprekken met mijn voormalig werkgever. Mijn werkgever en ik hadden een verschil van mening over de invulling en uitoefening van mijn functie. Ondanks meerdere gesprekken kwamen we er uiteindelijk niet uit. Ik heb Janneke ingeschakeld en met haar ondersteuning is een beëindigingsovereenkomst met wederzijds goedvinden opgesteld. Ze had begrip voor de situatie waarin ik was beland. Ze was ook een professionele gesprekspartner en onderhandelaar. Ondanks de vervelende situatie, ben ik tevreden met het behaalde resultaat. Ik heb de ondersteuning van Janneke als deskundig en prettig ervaren en beveel haar zeker aan.

Johan LeensenVoormalig medewerker bij een accountantskantoor

No Nonsens adviseur

Janneke is een no-nonsens HR adviseur die vanuit lange termijn doelen heel pragmatisch in kleine stappen naar het resultaat weet te werken. Met oog voor werkgevers- en werknemersbelangen. Heeft veel inzicht in bedrijfsprocessen en kan dit vertalen naar personele inzet. Ik heb met veel plezier met Janneke samengewerkt op een groot aantal HR thema’s.

Rina TuinstraProjectleider Espria Academy

Heeft u een vraag? Neem contact met me op! Contact