Uw HR adviseur

Janneke de Leeuw: uw HR adviseur 

Een succesvolle personeelsstrategie vraagt om kennis en ervaring. Met mij, Janneke de Leeuw van Doen Wat Werkt, haalt u deze kennis en ervaring in huis. Of het nu gaat om het opstellen van een personeelsstrategie, of om het voeren van functioneringsgesprekken. Wilt u een efficiënte, op maat gemaakte oplossing? Neem dan contact op met mij. Ik ben een HR professional en weet de weg in de diverse keuzes en mogelijkheden. Onder mijn motto ‘Doen wat werkt’ ga ik voor oplossingen die bij u, uw organisatie en uw personeel passen.

De werkwijze van deze HR adviseur

Ik werk als HR adviseur praktisch en oplossingsgericht, welke vraag u ook stelt. Eerst stel ik het probleem gedetailleerd vast in een opdrachtbeschrijving. Hierin staan ook alle afspraken die samen met u worden gemaakt over het gehele proces. Vervolgens ga ik aan de slag met uw vraagstuk. Hierbij verdiep ik me in uw organisatie om uw bedrijf, uw situatie en uw medewerkers te leren kennen. In samenspraak met u kom ik uiteindelijk tot een concreet HR advies dat past bij uw situatie.

HR werkzaamheden van Janneke de Leeuw
U kunt mij inschakelen voor de volgende zaken:

 • Strategische personeelsplanning
 • Opstellen organisatiemodel en functiehuizen en loongebouwen
 • Handboek personele regelingen
 • Beloningsbeleid
 • Scholingsvraagstukken
 • Instroom, doorstroom en uitstroom
 • Duurzame inzetbaarheid
 • Werving & Selectie
 • Arbeidsovereenkomst en arbeidsvoorwaarden
 • Personeelsdossiers
 • Advies en begeleiding ziekteverzuim
 • Voorlichting wet- en regelgeving
 • Voorlichting CAO
 • Functioneringsgesprekken
 • Ontslagregelingen
 • Overig P&O advies

Heeft u een vraag? Neem contact met me op! Contact