Organisatieadviseur Emmen

Organisatieadviseur Emmen: Doen Wat Werkt

Als ondernemer bent u continu op zoek naar verbeteringen voor uw bedrijf. U wilt bijvoorbeeld uw medewerkers meer betrekken bij de doelen van de organisatie. Of u wilt juist een strategische personeelsplanning waarbij u de kennis en kracht van uw werknemers zo efficiënt mogelijk benut. Hierbij helpt Doen Wat Werkt met organisatieadvies. De drijvende kracht achter Doen Wat Werkt ben ik: Janneke de Leeuw. Ik heb als ervaren P&O professional verstand van zaken en ondersteun en begeleid u bij organisatorisch beleid.

Zo doe ik wat werkt Mijn werkwijze

Uw organisatie staat centraal

Kiest u voor Doen Wat Werkt, dan kiest u voor organisatieadvies op maat. Ik ga praktisch en oplossingsgericht te werk, altijd in samenspraak met u. Ik ga voor een duurzame relatie waarin u en uw organisatie centraal staan. Samen gaan we voor de beste aanpak en oplossing. Neem contact op met mij, dan vertel ik u graag meer over de mogelijkheden in organisatieadvies van Doen Wat Werkt.

Wat kan Doen Wat Werkt voor u betekenen?

Wilt u uw personeel zo efficiënt mogelijk inzetten? Zoekt u naar een geschikt organisatiemodel? Of denkt u dat het nu tijd is geworden voor concrete functieprofielen? Organisatieadvies van Doen Wat Werkt helpt u bij deze zaken:

  • Strategische personeelsplanning
  • Opstellen organisatiemodel en functiehuizen en loongebouwen
  • Handboek personele regelingen
  • Beloningsbeleid
  • Scholingsvraagstukken
  • Instroom, doorstroom en uitstroom
  • Duurzame inzetbaarheid

Als vraagbaak op het gebied van CAO, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving bied ik op diverse vlakken ondersteuning.
Met Doen Wat Werkt wordt de koers van uw organisatie vertaald naar toepasbaar P&O beleid.

Wilt u terug gebeld worden?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en
ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug

Heeft u een vraag? Neem contact met me op! Contact