Interim P&O Groningen

Interim P&O Groningen van Doen Wat Werkt

Heeft u geen P&O afdeling of P&O medewerker in dienst, maar loopt u toch tegen zaken aan omtrent personeel en organisatie? Schakel dan mij, Janneke de Leeuw, via Doen Wat Werkt in. Als uw P&O partner in Groningen ben ik inzetbaar in verschillende branches en organisaties. Of dat nu profit of non-profit MKB is zonder P&O afdeling. Of een grotere organisatie waar tijdelijk, of ter vervanging of voor een project, een P&O partner nodig is.

Zo doe ik wat werkt Mijn werkwijze

Janneke de Leeuw: uw P&O partner in Groningen

Het gezicht achter Doen Wat Werkt is Janneke de Leeuw. Ik heb jarenlange ervaring op P&O gebied. Ik kan u als interim P&O partner in de vorm van tijdelijke ondersteuning helpen bij uw vraagstukken. Ik ondersteun, adviseer en begeleid de uitvoering van het personeelsbeleid en organisatievraagstukken. Ook kan ik projecten op P&O gebied coördineren en het beleid verder ontwikkelen. U kunt daarbij rekenen op een ervaren P&O partner met een passend antwoord op elke vraag en betrouwbare scherpe adviezen die werken.

Schakel Doen Wat Werkt in als interim P&O partner. Neem contact met mij op.

Organisatiebelang staat bij mij voorop

Het voordeel van mij als interim P&O partner is dat ik niet beïnvloed ben door de cultuur van de organisatie en een frisse kijk heb op de vraagstukken die er spelen. Daardoor ben ik in staat om me te richten op het belang van de organisatie. Ik hoef immers geen krediet op te bouwen voor een langlopende relatie. Ik sta u bij als P&O adviseur en leidinggevende van een HR-afdeling of P&O afdeling op ZZP basis of via een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. Janneke de Leeuw als uw P&O Partner: parttime inzetbaar met een fulltime resultaat.

Wilt u terug gebeld worden?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en
ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

Bel mij terug

Heeft u een vraag? Neem contact met me op! Contact