Diensten

Hoe staat het met uw personeelszaken?

Als werkgever loopt u tegen personeelszaken aan die u niet altijd van tevoren kunt inschatten. Dan kunnen vragen naar voren komen als: huur ik als mijn bedrijf groeit een uitzendkracht in of is het toch beter om een nieuwe medewerker aan te nemen? Hoe regel ik een goede aansturing? Hoe pas ik mijn organisatiebeleid aan op nieuwe ontwikkelingen? Hoe stel ik een goede arbeidsovereenkomst op? Hoe voorkom ik een hoog ziekteverzuim? Hoe organiseer ik functioneringsgesprekken en waar gaan we het over hebben?

Een vakkundig antwoord op al uw P&O vragen

Schakel Doen Wat Werkt in voor een vakkundig antwoord en ondersteuning bij deze vragen. Samen met u ga ik voor de beste oplossing, welke vraag u ook heeft. Mijn naam is Janneke de Leeuw, het gezicht achter Doen Wat Werkt voor P&O. Ik ondersteun, begeleid en adviseer organisaties, met of zonder eigen P&O medewerkers, bij al hun personeel en organisatie vraagstukken. In totaal biedt Doen Wat Werkt drie diensten aan: personeelsadvies, organisatieadvies en interim P&O. Ik licht deze diensten graag voor u toe.

Personeelsadvies

Met Doen Wat Werkt help ik u met alle personeelszaken. Dat begint al bij het wervings- en selectieproces dat ik (deels) van u over kan nemen. Ook ondersteun ik u bij het opstellen van de arbeidsovereenkomst en primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als u een personeelshandboek nodig heeft, zorg ik dat die er komt. Verder geef ik advies en begeleiding bij ziekteverzuim en ben ik algemene vraagbaak op P&O gebied.

Lees meer over mijn personeelsadvies

Organisatieadvies

Een strategische (lange termijn) personeelsplanning, organisatiemodellen, besturingsmodellen en functieprofielen, het hoort allemaal bij het ondernemerschap. Ik neem dit werk graag voor u uit handen. Tevens kan ik samen met u een duurzaam inzetbaar personeelsbeleid ontwikkelen en functioneringsgesprekken of jaargesprekken invoeren. Ik sta u bij als sparringspartner, begeleid waar nodig en ontwikkel, samen met u, uw P&O beleid.

Alle informatie over organisatieadvies

Interim P&O

Heeft u tijdelijk een P&O professional nodig ter vervanging van één van uw medewerkers? Of zoekt u een P&O professional die op projectbasis in personeelsbeleid of organisatiebeleid voor u aan de slag gaat? Ik heb jarenlange ervaring in het P&O vak. Hierdoor ben ik breed inzetbaar en in staat om u projectmatig te ondersteunen. Dat kan zowel op zzp basis, als met een tijdelijk arbeidscontract. Ik richt me op vooruitgang vanuit mijn motto: doen wat werkt.

Schakel mij in als P&O professional

Heeft u een vraag? Neem contact met me op! Contact